Om os

Velkommen her til Overlevelsgrej.dk! 

Her på siden finder du alt, du skal bruge for at overleve selv de mest ekstreme siturationer, du måtte komme ud for i naturen! Hos Overlevelsesgrej.dk er vi selv helt vilde med naturen, hvilket skaber et stærkt fundament for at vejlede dig til dine køb! 

 

Bag Overlevelsesgrej.dk er et stærkt team af unge iværksættere, der alle har flere årserfaring i spejderbevægelsen, og derfor ved hvor vigtigt det rette udstyr er. Vi sidder hverdag klar til at hjælpe med at finde det udstyr, der passer til dine behov, så skulle du have nogle spørgsmål, må I endelig sende en mail! 

 

Kundeservice er alfa omega hos Overlevelsesgrej.dk, og vi bestræber os derfor på, at besvare alle henvendelser inden for 24 timer. Vi ved på samme tid, hvor irriterende det kan være, at vente på at ens pakke ankommer. Derfor sender vi din pakke, så snart du har lagt en bestilling, sådan du har den hurtigst muligt! 

 

I naturen er kniven et af de absolut vigtigste redskaber, og netop derfor har vi håndplukket de bedste af de bedste knive til vores sortiment. Schrade har siden 1916 produceret nogle af verdens bedste overlevelsesknive, hvilket netop er grunden til, at vi har valgt dem. Alt udstyr. du finder her på Overlevelsesgrej.dk, er i den allerhøjeste kvalitet for at sikre, at du som kunde, kan have glæde af dit udstyr mange år frem! Faktisk har de fleste af vores knive livstidsgaranti, så skulle din kniv mod alle forventninger gå i stykker, har du en garanti!

 

Vi ønsker dig en behagelig købsoplevelse her på Overlevejsesgrej.dk!

 

Skulle du have nogle produkter, du ønsker i sortimentet, så send os en mail på: info@overlevelsesgrej.dk. Så vil vi gøre vores bedste for at få det hjem!

 

Tusinde tak for at du valgte at besøge vores side.